Transformarea digitală în vânzări și marketing

Este compania dvs. pregătită pentru digitalizare?
Ce legătură are digitalizarea cu Lego sau cu o pereche de ochelari? Transformarea digitală este un subiect în vogă în întreaga lume! Dar cum afectează digitalizarea compania dvs. și procesele pe care le utilizați în raport cu clienții? Ne-ar face plăcere să vă prezentăm abordarea și metodele noastre în cadrul unui seminar compact, de 90 de minute, la sediul dvs. Împreună cu dvs., vom identifica zonele unde ar fi util să interveniți și oportunitățile pe care vi le poate oferi digitalizarea.

SOLICITAȚI PREZENTAREA ACUM

  Transformarea digitală
  Digitalizare, modificarea culturii organizaționale și noi modele de afaceri – folosiți în avantajul dvs. provocările pe care le aduce transformarea digitală, pentru a vă optimiza compania.

  Provocările erei digitale

  Digitalizarea creează o serie de provocări cu totul noi pentru companii. Noile modele de afaceri și noile piețe apar într-un ritm mai alert decât oricând înainte. Companiile existente și modelele lor de afaceri se confruntă cu o amenințare tot mai pronunțată din partea concurenților noi. De aceea, companiile au nevoie de transformare digitală dacă doresc să continue să aibă succes în viitor. Companiile au nevoie de o strategie digitală pragmatică, iar tehnologia informației (IT) joacă un rol crucial în acest sens. Implementarea setului corect de soluții IT le permite companiilor să își protejeze activitatea curentă printr-o actualizare digitală și să testeze noi modele de afaceri pentru viitor; cu alte cuvinte, să se aventureze în noua eră digitală. Compania dvs. dispune de instrumentele necesare pentru a păși spre viitorul digital? Sunteți pregătiți pentru digitalizare?

  Digital Transformation

  Organizația dvs. în era digitalizării

  Departamentele de IT trebuie să răspundă unor întrebări importante. Care procese ar trebui derulate intern și care ar trebui migrate în cloud? Impulsionăm inovația în companie? Cu ce contribuim la realizarea produsului finit? Infrastructura digitală permite departamentelor IT să deschidă drumul transformării digitale.

  În același timp, schimbarea culturii organizaționale este la fel de importantă ca și modelele de afaceri pentru realizarea unei transformări digitale reușite. Viteza, agilitatea, creativitatea, inovația, stabilirea de rețele și experimentarea sunt piloni esențiali în crearea unei culturi organizaționale care să asigure succesul în era digitală. Vă vom ajuta să înțelegeți provocările digitalizării și vom elabora împreună cu dvs. strategii care să vă asigure succesul în viitor. Experții noștri în domeniul tehnologiei vă vor ajuta să implementați strategiile potrivite și se vor asigura că acestea conduc la rezultate tangibile. Consultanții noștri vă vor oferi recomandări privind schimbările de cultură organizațională și vă vor îndruma în efortul de stabilire eficientă a noilor direcții și idei în cadrul companiei. Transformarea digitală va fi sustenabilă și reușită doar dacă toți actorii implicați vor lucra împreună.

  Serviciul nostru de consultanță cuprinde următoarele componente principales:

   

  portfolio-fme-digital-trasformation

  Găsiți mai multe informații pe site-ul nostru în limba engleză:

   

  Desigur, vă vom oferi asistență și în domenii individuale. Doriți să revoluționați procesele de planificare sau să îmbunătățiți semnificativ canalele de comunicare internă cu ajutorul unei platforme de colaborare socială în cadrul companiei? Aveți nevoie de schimbări în echipa de management pentru un anumit proiect? Căutați un consultant care să vă ofere recomandări pentru gestionarea inițiativelor dvs. de digitalizare? Specialiștii noștri în componente vă stau la dispoziție.

  Așteptăm cu interes să ne ocupăm de provocările cu care vă confruntați. Faceți saltul în viitorul digital alături de noi!

  Partenerul dvs. pentru transformare digitală.
  Colaborarea cu fme e o plăcere!