Industrii
Beneficiați de expertiza noastră specializată în multiple sectoare. Datorită experienței noastre îndelungate și volumului de cunoștințe acumulat, știm exact ce facem.

Beneficiați de soluții concepute special pentru sectorul Științelor vieții, care vă permit să optimizați procesele și să utilizați informat...

AFLAȚI MAI MULTE
Optimizați procesele de producție industrială prin gestionarea eficientă și valorificarea tuturor informațiilor relevante de care dispune compan...

AFLAȚI MAI MULTE
Folosiți produsele și soluțiile potrivite pentru a economisi timp și efort și pentru a reduce costurile rapid, ușor și eficient.

AFLAȚI MAI MULTE
Industria farmaceutică

…pentru viață!
Companiile care activează în sectorul științelor vieții sunt nevoite să își optimizeze continuu necesitățile și să caute noi modalități de a crește competitivitatea. Acest deziderat poate fi onorat cu ajutorul soluțiilor de gestionare a documentelor, colaborare și informatică decizională, precum și prin serviciile personalizate de către fme în funcție de necesitățile sectorului științelor vieții. Printre altele, este vorba despre fluidizarea proceselor, gestionarea mai inteligentă a cunoștințelor statice și dinamice și, în esență, economisirea resurselor financiare și de timp ale companiei.

Consultați următoarele studii de caz, pe care le găsiți pe site-ul nostru în engleză.

Clienți – Industria Farmaceutică

Sanofi 45pxMedImmune_logo 25pxBayer_AG 45pxCSL_Behring_logo 50px

Producție industrială

…merge ca pe roate!
Companiile din domeniul fabricației se confruntă constant cu provocări majore legate de costurile mari și de presiunea de a inova. De aceea, este nevoie de executarea optimă a procedurilor, precum și de utilizarea și controlul eficient al informațiilor operaționale necesare și emergente. În acest context, oferim asistență în ceea ce privește elaborarea de procese eficiente și de soluții reactive. Prin optimizarea utilizării informațiilor, crește valoarea adăugată a activității clienților noștri, iar eficiența sporită a proceselor se armonizează cu un suport IT ideal.

Consultați următoarele studii de caz, pe care le găsiți pe site-ul nostru în engleză.

Clienți – Fabricație industrială

VW 87x78pxEagleBurgmann 30pxLenzing_logo 30pxVorwerk_Logo 45px

Alte sectoare

…mereu deschiși spre nou!
Acționând independent de orice specificații sectoriale, am dobândit mulți ani de experiență în colaborarea cu diverși clienți din departamente administrative și organizaționale precum cele financiare, de marketing și de resurse umane. Adaptarea know-how-ului platformei noastre la cerințele pieței ne-a ghidat în procesul de elaborare a produselor și soluțiilor, care s-au dovedit foarte benefice pentru clienții noștri. Acestea ajută în mod real la reducerea costurilor și la economii importante de timp.

Clienți – Alte sectoare

Rwe-dea-logo 45pxDeutsche_Post_DHL 45px

Open_Grid_Europe 30pxEON 30px

Produse trans-sectoriale

Grupul fme își sprijină clienții din întreaga lume să creeze un beneficiu cuantificabil economic prin utilizarea informațiilor și a cunoștințelor în cel mai eficace și eficient mod – nu doar prin soluții bazate pe bune practici, ci și prin intermediul produselor fme.

Găsiți mai multe informații pe site-ul nostru în engleză.